'Travel is the only thing you buy that makes you rich!'

Mirelle

de Waardt

woonplaats Pijnacker
bij avanta sinds 2007

Ongeveer eens in de 2 maanden krijg ik een onrustig gevoel: reiskriebels. Ik moet dan weer weg – nieuwe dingen zien en ervaren. In een busje, trein of vliegtuig stappen en naar een andere bestemming! Als schippersdochter zit dat ‘trekken’ me wel wat in het bloed, en daarvoor ben ik bij Avanta aan het juiste adres. Avanta reist zoals het bedoeld is: puur en ongedwongen. Je laten leiden door wat de dag brengt – met een globale planning – waarin altijd voldoende ruimte is voor verrassingen. Deze manier van reizen zorgt dan ook vaak voor bijzondere ontmoetingen!

De meerwaarde van het reizen met een christelijke organisatie:
Al heel vaak is het me opgevallen dat tijdens reizen soms de meest open gesprekken worden gevoerd. Hiervoor heb je niet meer nodig dan een kampvuur en een heldere sterrenhemel. Een meerwaarde dat er dan ook over je geloof gesproken kan worden – welke kerkelijke achtergrond je ook hebt!

Beroep: onderwijskundige
Hobby’s: weg zijn dus ;-), met mijn gezin en/of Avanta. Verder houd ik ook van alle vormen van gezelligheid: op een terrasje of starend naar een vuurkorf met een club vrienden
Aantal bezochte landen: 56
Wishlist: met stip bovenaan: Australiƫ, Nieuw-Zeeland. Zou verder graag een roadtrip willen maken over het Afrikaanse continent.