De vanzelfsprekendheid is er vanaf, maar wie ons volgt op social media heeft het gezien: Avanta is weer op reis! Lees hieronder meer over ons werk achter de schermen.

De regelgeving verschilt per land en verandert nog steeds voortdurend. We hebben er een dagtaak aan al deze wijzigingen bij te houden en zijn daardoor nog volop bezig met het plannen en aanpassen van reizen die binnenkort hopelijk kunnen vertrekken.  Voor een aantal reizen is inmiddels de infobrief verstuurd. Van andere reizen, die ook al op vrij korte termijn vertrekken, moet dat nog gebeuren. Vanwege de huidige situatie en omdat we iedereen graag zo volledig mogelijk informeren, duurt dat langer dan je van ons gewend bent. We vragen om je begrip en geduld!

Het voordeel van de Avantamanier van reizen is dat die van zichzelf behoorlijk coronaproof is. Wij mijden de massa’s en zoeken juist de rust en de natuur op. Op onze Europese kampeerreizen nemen we eten en een keuken mee, dus we hoeven nauwelijks met andere mensen in contact te komen. Ook reizen we met een lagere bezetting in onze busjes. Tijdens de reizen die waarschijnlijk kunnen vertrekken, houden we ons aan een protocol met maatregelen. Als er voor jouw reis aanvullende maatregelen gelden, vind je hierover informatie in de infobrief.

Naarmate de vertrekdatum van een reis dichterbij komt, zullen we iedereen die geboekt heeft informeren over de mogelijkheden. Als een reis geannuleerd moet worden, bieden we onze klanten meerdere opties aan, zoals een deel van de (aan)betaling retour, een voucher of een alternatieve reis in dezelfde periode. Krijg je geld van ons terug? Dat kan vanwege de grote hoeveelheid werk een paar weken duren, maar komt goed. We zijn blij met de vele begripvolle en hartverwarmende reacties, onze klanten zijn de beste!

Is je reis geannuleerd? Dan vind je in ons reisaanbod een aantal nieuwe reizen die volgens de huidige regels door kunnen gaan. De komende tijd wordt dit aantal waarschijnlijk nog uitgebreid, kijk dus regelmatig even op onze website (klik op de homepage op ‘Nieuwe reizen’). Misschien kun jij deze zomer dan toch nog op #avantuur!