Reisleider

Robbert

Kenmerken
Veelzijdig en sportief winteravontuur in zuid-Lapland

Een winterreis naar het noorden is iets volstrekts anders dan een skireis naar Oostenrijk of Zwitserland. Want in Lapland heb je rendieren, husky’s en het noorderlicht. En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is ijzig koud en oogverblindend mooi.

Er zijn honderd-en-één manieren om hier sneeuwpret te hebben. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen, ijsvissen als een eskimo, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s… en nog heel veel meer.

Naast bovengenoemde sportieve activiteiten staat deze reis ook bol van de gezelligheid. We roosteren worstjes en grillen hamburgers boven een vuurtje in een van de eenvoudige hutten die je hier overal vindt. ’s Avonds maken we een maaltijd klaar in onze blokhut, zitten we bij de houtkachel en doen we spelletjes.

We vliegen naar midden-Zweden waar we de rondreis beginnen en eindigen.
Let op: het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor activiteiten, vervoer/autohuur, verblijf/accommodatie, maaltijden e.d. is vooraf niet exact in te schatten en hangt daarnaast af van de activiteiten waar jij aan mee wilt doen. Maar afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

Evt. vertrekken we de vrijdagavond ervoor (24 februari).

€1025,- Bijkomende kosten €750,-
Reiscode
23-LWA-20
Vertrek
25-02-2023
Reisduur
8 dagen
Bestemming
winterreizen Zweden
Reisleider
Robbert

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt