Kenmerken
Winterfun in het hoge noorden - sneeuw verzekerd!

Wintersport in Lapland is niet te vergelijken met wintersport in Oostenrijk of Zwitserland. Want in Lapland heb je rendieren, husky’s en het noorderlicht. En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is ijzig koud en oogverblindend mooi.

Er zijn honderd-en-één manieren om hier sneeuwpret te hebben. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen, ijsvissen als een eskimo, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s… en nog veel, veel meer. Bekijk vooral ook het filmpje uit één van de voorgaande jaren, om een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.

Autohuur is (exclusief brandstof) bij de reissom inbegrepen.
Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor vervoer/autohuur, maaltijden, brandstof, excursies e.d. is gebaseerd op voorgaande jaren (o.b.v. volwassen deelnemers).
Verblijf-/accommodatiekosten komen hier bovenop. Deze kosten variëren van € 125,- t/m € 250,- per persoon, afhankelijk van jullie wensen.
Uitgaven hangen daarnaast af van de activiteiten waar je zoal aan mee wilt doen. Afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

De reissom is gebaseerd op een boeking van minimaal 5 personen.
We vliegen retour naar Lapland.

Nieuw!
€745,- €699,- * Bijkomende kosten €750,- * Geldig tot 01-12-2019
Reiscode
18-LANJ-356
Vertrek
28-12-2018
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Finland winterreizen

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt