Kenmerken
Wintersport in het Zillertal

Vanwege de booster-regels is de bestemming van deze reis gewijzigd naar Zwitserland (Champéry). Tijdens deze week, net buiten het hoogseizoen, gaan we naar Fügen in skigebied Zillertal 3000; een skigebied verspreid over meerdere bergen met ruim 200 kilometer aan piste tot een hoogte van 3200 meter. In dit gebied ligt ook de Hintertuxer Gletscher die altijd sneeuwzeker is. Ook voor niet-skiërs en -snowboarders is er van alles te doen, zoals rodelen, langlaufen of met de lift naar boven en in de zon genieten van het grootse uitzicht. Maar de meesten zullen uiteraard de pistes zelf onveilig gaan maken…

’s Avonds maken we het natuurlijk erg gezellig in ons onderkomen. We verblijven in een chalet in het plaatsje Fugen. Het huis zelf is vrijstaand en bevindt zich net buiten het dorp. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Dit is in feite een all in-reis (m.u.v. het vervoer). Zelfbereide maaltijden en overnachtingskosten zijn bij de reissom inbegrepen.
Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur. De vervoerskosten (retour) zijn niet in de bijkomende kosten opgenomen.

We vertrekken vrijdagavond 21 januari.

Let op: eind december 2021 zijn de regels in Zwitserland dat ook mensen zonder geldig vaccinatie- of herstelbewijs Zwitserland binnen mogen komen, maar zich wel tussentijds een keer moeten laten testen.

€399,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
22-WIO-6_EV
Vertrek
21-01-2022
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Oostenrijk winterreizen

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt