'Travel is the only thing you buy that makes you richer.'

Alice

van den Bosse

woonplaats Oostkapelle
bij avanta sinds 2014
Reizen geeft mij veel energie en is iets waar ik erg blij van word. Vroeger reden wij met mijn familie in Europa soms honderden kilometers extra, om weer een nieuw land af te kunnen strepen. De afgelopen jaren heb ik ook veel reizen buiten Europa gemaakt en is mijn liefde voor het reizen alleen maar groter geworden. Ik vind het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken en daar de mensen te ontmoeten. Dit doe ik het liefst op de Avantamanier. Want dat houdt in dat je op de mooiste plekken komt en elke dag weer nieuwe ervaringen opdoet.
Verder hou ik van de spontane acties en natuurlijk de avond afsluiten onder het genot van goede gesprekken aan het kampvuur. Het doet mij dan ook goed om op de terugreis in het vliegtuig te kunnen ruiken dat er weer een avantaganger voorbij loopt, omdat er een geur van kampvuur om hem heen hangt. Daarnaast vind ik het leuk om als reisleider de groep mee te nemen en van hen te horen dat ze genieten van de prachtige omgeving en cultuur. Wanneer je kiest voor een reis met Avanta, weet je zeker dat je leuke dingen gaat beleven, mooie ontmoetingen hebt en de gaafste landschappen gaat zien.
De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Het reizen met Avanta brengt je dicht bij de natuur en de mensen. Deze manier van reizen laat je de schoonheid van Gods schepping zien. Ik vind het een enorme meerwaarde om dit met elkaar te delen en God tijdens de reis hiervoor te danken!
Favoriete reisherinnering:
Ik heb veel mooie reisherinneringen, maar mijn eerste Avantareis is toch wel mijn favoriet. We vertrokken met de auto vanuit Nederland en reden richting Senegal. Dit was echt een fantastische reis. De avonden bij het kampvuur, de auto uit het zand duwen, de vele liedjes die we zongen en het landschap dat al rijdend veranderde.
Beroep: zzp’er in de sociale sector
Hobby’s: reizen, sporten en de gezelligheid opzoeken van vrienden en familie.
Aantal bezochte landen: 53
Wishlist: Australië, Nieuw-Zeeland, Alaska, India en Ecuador.
Mijn Instagram: alicevdbosse