Arne

Slingerland

woonplaats Bruinisse
bij avanta sinds 2017
Na mijn eerste reis met Avanta wist ik meteen dat ik vaker wilde reizen op de Avanta-manier. Dat is voor mij een fantastische manier om nieuwe landen te ontdekken, te genieten van de prachtige natuur en kennis te maken met de lokale cultuur. Door de avontuurlijke manier van reizen en het ontbreken van een omlijnd reisprogramma kom je vaak in onverwachte situaties terecht, die je in contact brengen met de lokale bevolking en waardoor je op de mooiste plekjes terecht komt. En natuurlijk de vrijheid van het wildkamperen waardoor je op de mooiste plaatsen slaapt en de gezelligheid van een groep rondom het kampvuur.
De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
De ontmoetingen die je tijdens een reis hebt met andere christenen, zowel groepsgenoten als lokale bevolking, werken vaak verbindend. Het leidt tot mooie gesprekken, en samen geniet je van Gods prachtige natuur. Ook het bezoeken van een lokale kerkdienst leidt vaak tot mooie ontmoetingen.
Favoriete reisherinnering: Ik denk met veel plezier terug aan al mijn reizen, elk met veel mooie herinneringen. Maar in het bijzonder aan mijn reizen naar Zuid-Amerika en Alaska heb ik goede herinneringen, beiden prachtige bestemmingen met fantastische natuur en landschappen.
Beroep: Engineer Scheepsbouw
Hobby’s: Uiteraard reizen, en verder roeien, lezen
Aantal bezochte landen: ca. 30
Wishlist: Patagonië, IJsland, Centraal-Azië, Australië, Cuba, Vietnam, om maar een paar bestemmingen op mijn wishlist te noemen…