Arno

van Grol

woonplaats Apeldoorn
bij avanta sinds 2024
Hey, Arno hier! Toen ik jonger was heb ik regelmatig gekampeerd op vaste campings maar reizen geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid. Culturen, gewoontes en prachtige landschappen ontdekken is wat ik enorm gaaf vind. Mijn eerste ervaring met Avanta was toen ik een reis boekte naar KroatiĆ« en Montenegro, en ik was uiteraard meteen verkocht šŸ™‚ Daarnaast ben ik ook naar Spanje en Portugal gegaan, waarbij we met de busjes vast kwamen te zitten op het strand. Even later genoten we van het uitzicht met de ondergaande zon en hebben we de volgende dag als groep heerlijk kunnen golfsurfen aan de kust van Portugal.
Ik ben sociaal aangelegd en doe daarom ook graag spellen met de groep. Dit verbindt elkaar tijdens de reis en zo leer je de ander beter kennen.
De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Regelmatig gaan tijdens de reis de gesprekken de diepte in en komt geloof en God aan bod.

Mijn favoriete reisherinnering is dat we als groep onze tentjes hadden opgezet in een weiland aan de kust en er ondertussen ook al gekookt werd voor het eten. Bleek later dat er een enorme stier is het weiland liep, waarom we toch maar onze tentjes voorzichtig hebben weggehaald en hebben opgezet op een ander plekje :-).

Beroep:Ā HBO verpleegkundige in opleiding
Hobby’s: muziek maken, reizen, werken
Aantal bezochte landen: ca 15
Wishlist: Afrika, Braziliƫ, VS,
Favoriete bestemming:
Mijn favoriete bestemming was hoog op een berg in Spanje waar we de tentjes hadden opgezet en wakker werden met het mooiste uitzicht en een opkomende zon. Dan besef je hoe mooi de schepping eigenlijk is.
Mijn Instagram: @arnovangrol