"The hardest part of every journey is taking that first step."

Bram

Veldman

woonplaats Rijssen
bij avanta sinds 2024
Overnachten in een oud kasteel, zwemmen in een kraakhelder meertje, een potje voetbal spelen met de lokale jongeren, urenlang (vallende) sterren kijken of spontaan worden uitgenodigd door mensen om te blijven eten of slapen. Zomaar een paar momenten die voor mij een reis onvergetelijk maken. Al van jongs af aan ben ik opgegroeid met kamperen, naar de camping met ons gezin, bivakkeren in het bos met de scouting en later ook op buitenland-expedities. Slapen in een tentje, hangmat, eigengemaakt bivak of in de open lucht bij een kampvuurtje, het blijft mooi.
Reizen is voor mij een actieve bezigheid, een ontdekkingstocht naar het onbekende. Het vormt je en dwingt je om uit je comfortzone te stappen. Onbekende mensen ontmoeten, andere culturen beleven, nieuwe landschappen doorkruisen, onbekend eten proberen, je verstaanbaar proberen te maken in een vreemde taal; er is nog zoveel te ontdekken en te leren in de wereld om ons heen!
Het mooie aan reizen met Avanta is dat je samen mag genieten van Gods schepping. Hoewel we misschien uit verschillende kerken komen, hebben we allemaal dezelfde levensovertuiging. Dit zorgt ervoor dat de sfeer vertrouwd is en dat er ruimte is voor goede (geloofs)gesprekken.
Favoriete reisherinnering: Mijn favoriete reisherinnering is het wandelen van de Camino de Santiago. Prachtige landschappen, mooie ontmoetingen, flink afzien en uiteindelijk met een rugzak vol verhalen weer thuiskomen.
Beroep: timmerman
Hobby’s: motorrijden en wandelen
Wishlist: Teveel om op te noemen eigenlijk! IJsland, het Midden-Oosten, de Balkan en Zuidoost-Azie staan hoog op de verlanglijst.