"Laat mij maar lekker dwalen door de bergen, de heuvels, dalen en vlaktes."

Dianne

van Leeuwen

woonplaats Apeldoorn
bij avanta sinds 2011

Nadat ik op m’n 17e begon met reizen, ben ik eigenlijk niet meer gestopt. Het ging van reizen tijdens mijn studie, een tussenjaar om te reizen en een half jaar full time als reisleider, nu reizend in mijn schamele vakantiedagen tot hopelijk in de toekomst een wereldreis in onze Range Rover Classic uit 1980. Het is gewoonweg heerlijk de wereld om ons heen te ontdekken, zowel dichtbij als ver weg!

Al die jaren heb ik gereisd met Avanta. Wat mij vooral trekt is het avontuurlijke karakter en de vrijheid. Op reis gaan met het idee dat je niet weet wat er precies gaat gebeuren en welke kampeerplekken je terecht komt is rustgevend en uitdagend tegelijk. En dat je je dan ook voornamelijk in de natuur begeeft, maakt het plaatje compleet. Ja, ik ben een natuurliefhebber. Op reis betekent dat dat ik steden niet uit de weg ga, maar ik ben er wel weer snél weg 😉 Laat mij maar lekker dwalen door de bergen, over de heuvels, dalen en vlaktes. Daar gaat mijn hart heel veel sneller van kloppen! Het voordeel van een groepsreis is dat je met elkaar veel meer ziet dan dat je zelf alleen zou zien.

De meerwaarde van het reizen met een christelijke organisatie:
Ik vind het mooi om te zien hoeveel ik van mijn medechristenen kan leren. Op reis kom je met tal van mensen in aanraking: zowel reisgenoten als de lokale bevolking. Dat geeft mij een hoop nieuwe, mooie inzichten.

Favoriete reisherinnering:
Eén favoriete reisherinnering heb ik niet. Terugkijkend in mijn fotoalbums, die ik van iedere reis heb, kan ik ontzettend genieten van alles wat dan weer naar boven komt: geuren, geluiden, reisgenoten, gevoelens, gave kampeerplekken, mooie kampvuren, koude nachten, ontmoetingen en nog veel meer… 🙂

Beroep: consultant
Hobby’s: sporten, in de natuur zijn, klussen, reizen, fotograferen en nog veel meer
Aantal bezochte landen: 74
Wishlist: eigenlijk staat er maar één ding op mijn wishlist: met onze omgebouwde Range Rover Classic (1980) de wereld over!