'Adventure exists in the unknown'

Emma

van Wingerden

woonplaats Zwijndrecht
bij avanta sinds 2023
Wat is er mooier dan wakker worden met zonsopkomst op een strand of aan een meer met hoge bergen als uitzicht? Dat zijn voor mij de ultieme genietmomenten tijdens Avantareizen. Helemaal back to basic gaan waardoor je geniet van alle kleine momenten. Het avontuurlijke van de reizen, waardoor je nooit precies weet waar je de volgende dag terecht gaat komen en openstaan voor nieuwe ervaringen. Waardoor je een cultuur op een veel echtere manier ervaart dan wanneer je in een hotel zou zitten. Ik vind het tof om nieuwe culturen te ontdekken en te ervaren. Ik geniet enorm van het reizen met een groep, nieuwe mensen ontmoeten en samen mooie herinneringen maken. Met Avanta reizen is divers, de ene dag bezoek je een mooie stad om de dag erna een hike te maken. En de avond vaak af te sluiten in de natuur, rond een kampvuur.
De meerwaarde van een christelijke reisorganisatie is voor mij de mooie gesprekken die ontstaan bij het kampvuur. Ook al verschilt iedereen in de manier waarop hij of zij gelooft, er is ruimte om het gesprek aan te gaan. En het contact dat je maakt met lokale christenen tijdens het bezoeken van een lokale kerk op zondag.
Favoriete reisherinnering:
Ik heb geen specifiek favoriet reismoment. Het is voor mij juist de manier van reizen, het ontdekken van nieuwe plekken. Het wildkamperen, waarbij je niet weet waar je de volgende nacht gaat slapen. Om vervolgens op een plek te belanden die fantastisch mooi is. En de autoritten door prachtige landschappen om even te stoppen en te genieten van de natuur.
Beroep: docent beeldende vorming en ckv
Hobby’s: voetballen, hardlopen, schilderen/tekenen, met vrienden afspreken
Aantal bezochte landen: +20
Wishlist: teveel om op te noemen 😉
Favoriete bestemming: Kirgizië en Zwitserland
Insta: @emmavwingerden