'I haven't been everywhere, but it is on my list.'

Esther

van den Brink

woonplaats Zwartebroek
bij avanta sinds 2023
Het reizen zit mij in mijn bloed. Mijn overgrootvader had een reisbureau, en mijn opa en oma hebben elkaar op een reis ontmoet. Het mooiste aan reizen vind ik het ontdekken van Gods schepping, en helemaal in de natuur zijn. Ook andere culturen leren kennen en met locale mensen optrekken vind ik heel bijzonder! Ik denk dan bijvoorbeeld aan de keer dat we met Avanta in Kirgizië waren, en we op de berg waar we gingen kamperen een groep jongeren ontmoetten. Ondanks dat we elkaars taal niet spraken hadden we het leuk samen. Het liefst maak ik trektochten door de bergen met mijn kampeerspullen op mijn rug. Sowieso probeer ik uit de buurt van toeristische plekken te blijven. Zoals iemand binnen Avanta zei: Kijken wat Tripadvisor adviseert en daar niet naartoe gaan 😉

De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:

Je leert met Avanta weer allemaal mensen kennen uit de volle breedte van kerkelijk Nederland. Dat ervaar ik als enorm verrijkend!

Favoriete reisherinnering: Afwassen in een stroompje in Kirgizië, de zon onder zien gaan in de oceaan, kamperen in de winter in IJsland en nog veel meer!


Beroep: k
raamverzorgende
Hobby’s: reizen, hardlopen, Krav Maga, lezen, muziek maken
Aantal bezochte landen: 24
Wishlist: Nieuw Zeeland, Mongolië, Indonesië, Zuid Amerika, meer Afrika en eigenlijk alle landen 😉
Favoriete bestemming: Het hangt van een heleboel factoren af wanneer iets je favoriete bestemming is, maar Noorwegen wil ik graag weer naar terug!
Instagram: ikheetesther97