Ewout

Booij

woonplaats Zuid-Holland
bij avanta sinds 2019
In 2016 maakte ik mijn eerste Avanta reis; een fantastische! Het reizen zonder omlijnd programma zorgt ervoor dat je kunt genieten van het moment. Je laat je vertrouwde leventje even los en stort je met een toffe groep mensen in de mooiste avonturen. Tijdens een reis houd ik ervan om lekker actief bezig te zijn; ’s ochtends de zon op zien komen, mooie bergtochten maken, de mooiste plekjes ontdekken en tegen de avond weer een prachtig kampeerplekje vinden, vuur stoken, sterren kijken en buiten slapen.
Het mooie van op reis zijn met een groep christelijke mensen is dat je mensen om je heen hebt die zelfde normen en waarden delen. Daarnaast vind ik het altijd een mooie ervaring om een lokale kerkdienst te bezoeken op zondag. Vaak leidt dit tot de mooiste ontmoetingen met ‘locals’.
Favoriete reisherinnering:
– Boodschappen doen op de markt in Georgië
– ’s Ochtends vroeg wakker gemaakt worden door luidruchtige houthakkers op Sardinië die hard moeten lachen om al die slaperige gezichten
– Tijdens een regenachtige nacht slapen in een oude rozenkas in Noorwegen
– Maar vooral ook het wildkamperen, genieten van de zonsopkomst vanuit je slaapzak en het avanturier zijn.
Hobby’s: mountainbiken, kampvuur-avondjes en natuurlijk reizen!
Wishlist: Kirgizië, Noord-Amerika, Patagonië, Arabisch schiereiland, maar in Europa zijn absoluut ook nog veel mooie plekken te ontdekken!