'Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan.'

Geerline

van den Bosch

woonplaats Barneveld
bij avanta sinds 2023
Ik ben een kleurrijke persoonlijkheid, getrouwd en moeder van 3 jongens. Ik houd van avontuurlijke reizen. Dit begon eigenlijk toen ik in 2004 voor het eerst op reis ging met Avanta naar Noorwegen en tijdens die reis mijn man heb leren kennen. In 2005 gingen we samen met Avanta mee, toen richting het warme zuiden. Inmiddels ben ik o.a. in een groot deel van Europa geweest, maar je kunt altijd meer zien en ontdekken van een land. Meestal stippel ik globaal een reis uit, zoek een aantal mooie bezienswaardigheden en verder zien wat op je pad komt en passen daar onze trip (indien nodig) op aan. Je laten verrassen. Op reis kom ik het liefst op plekken waar geen ‘massa’ toerisme is, iets waar Avanta ook voor staat. Genieten van natuur en andere culturen. Chillen aan de mooiste verlaten strandjes, maar ook kan ik intens genieten van een beetje afzien tijdens een actieve (berg-)wandeling 😉 Toffe, onvergetelijke activiteiten doen. Eten proeven van andere culturen. Back to basic. Zoveel mogelijk heerlijk offline zijn… Echt even weg. En ik maak graag foto’s; vaak heb ik binnen een week na de reis een album klaar en geniet ik (tijdens mijn ‘omgekeerde-heimwee-gevoel’) nog een keer na van de trip via het fotoboek.
De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie zit voor mij in het samen met anderen genieten van Zijn wonderschone schepping.
Favoriete reisherinnering: Noorwegen staat voor mij echt op nummer1. In 2004 daar mijn man tegen gekomen. En diverse prachtige trips met ons gezin naar o.a. de Noordkaap, maar ook Montenegro, Griekenland, Bulgarije… En in 2023 een reis naar Kenia: de Mount Kenya naar Point Lenana beklommen. Onvergetelijk!
Beroep: verpleegkundige
Hobby’s: hardlopen en mtb-en in de natuur, en reizen.
Aantal bezochte landen: 26
Wishlist: Peru, Mexico & Indonesië lijken me onwijs gaaf, maar ook de Solomoneilanden en IJsland, het liefst een reis over de hele wereld…
Favoriete bestemming: Scandinavië; ongerept, schitterende natuur en waar mijn ‘eerste liefde’ voor reizen begon!
Mijn Instagram/website/YouTubekanaal/blog/Facebookpagina etc.:
Je kunt mij m.b.t. reizen sinds kort volgen op instagram via pippi_opreis en op polarsteps: Fam. vd Bosch