“Until man duplicates a blade of grass, nature can laugh at his so-called scientific knowledge.” – Thomas Edison

Geert

Knulst

woonplaats Gent
bij avanta sinds 2023

Een goede reis is een souvenir voor het leven, een blijvende herinnering die je altijd bij je draagt. Een reis ontwortelt je uit je lokale omgeving en plant je in de wereld. Reizen leert relativeren en geeft nieuwe inzichten, het gaat niet slechts om het behalen van de bestemming maar ook om de reis op zichzelf. Ik kan nog wel even doorgaan….kortom, reizen is geweldig en waardevol. Mijn naam is Geert Knulst en op het moment van schrijven ben ik 27 jaar. Ik werk als project manager in de voedingsmiddelen industrie. Toen ik eerder dan mijn vrienden in het burgerleven terecht kwam moest ik het, tijdens de vakantie, zonder mijn standaard reisgenoten stellen. Uiteraard wilde ik wel graag op avontuur en zo kwam ik bij Avanta terecht. De eerste keer moest ik even slikken toen ik te horen kreeg dat we enkel handbagage mee mochten nemen op een 14-daagse hostelreis naar Panama & Costa Rica. Uiteindelijk bleek dit gewoon prima te werken en het back to basics principe van Avanta staat me erg aan. Na Panama & Costa Rica volgden Nieuw -Zeeland en Amerika.

De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:

Het Avanta-reisgenootschap is altijd enorm divers maar de gemeenschappelijke deler – het geloof – verbindt en dat beschouw ik als een enorme meerwaarde.

Beroep: project manager

Hobby’s: zeilen, reizen, meubels maken, dingen repareren
Aantal bezochte landen:14
Wishlist: zuidereiland Nieuw-Zeeland, Patagonië, Kirgizië, Vietnam, Indonesië, Zuid-Afrika, Canada, Noorwegen, Kaapverdië, Azoren
Favoriete bestemming: Panama & Costa Rica