Gerjan

Smit

woonplaats Velp
bij avanta sinds 2018

Mijn enthousiasme voor reizen is aangewakkerd sinds ik in het voorjaar van 2012 voor het eerst het vliegtuig instapte richting Fins Lapland. In 2013 ben ik voor het eerst met Avanta mee geweest, naar Scandinaviƫ. Sindsdien elk jaar op reis geweest met Avanta naar verschillende plekken op de wereld, en sinds 2018 ben ik reisleider.

Reizen is voor mij even een periode onthaasten uit het drukke leven en agenda’s, gewoon genieten van Gods schepping in natuur, cultuur, en mensen. Dingen meemaken als groep met elkaar is gewoon heel erg leuk, omdat het je je hele leven bij blijft.
Reizen leiden is voor mij plekken ontdekken samen met een groep, en een groep laten kennismaken met andere culturen en landen. Op reis maak ik graag een mooie wandeling, en probeer ik buiten de gebaande paden te gaan.

De eenheid die je hebt als christenen in het geloof, maakt dat er mooie en diepgaande gesprekken kunnen komen over de zaken waar het leven echt om gaat. Hetgeen ik echt als een meerwaarde zie van een groepsreis!

Beroep: adviseur geotechniek
Hobby’s: lezen, fotograferen, wandelen
Aantal bezochte landen: 33
Wishlist: Chili, Antarctica, Alaska
Favoriete reisherinnering: ingesneeuwd zijn op de Groenlandse ijskap