'Life begins at the end of your comfort zone'

Gerrinde

Bregman

woonplaats Benthuizen
bij avanta sinds 2023
‘Life begins at the end of your comfort zone’. Iets waar ik 100% in geloof! Dingen in het leven waar je aan gewend bent voelen comfortabel. Daarom blijven we soms hangen in bepaalde situaties, we vinden het eng om eruit te stappen. Reizen is voor mij heel belangrijk, het dwingt mij om uit mijn comfortzone te stappen. En juist dat houdt mij scherp! Ik kan hierdoor van een afstandje naar mijn leven kijken en ik waardeer meer wat ik in Nederland heb. In 2017 ben ik voor het eerst volledig uit mijn comfortzone gestapt door 3 maanden alleen te reizen door Australië. Althans, dat was het plan want na 2 maanden was ik over mijn budget heen en ben ik uitgeweken naar Thailand. Achteraf gezien de beste keuze ooit, want wat is Azië mooi! Hierna ben ik niet meer gestopt met reizen en heb ik verschillende landen bezocht. En ik ben nog lang niet ”uitgereisd”! Het lijkt mij fantastisch om jou hierin mee te nemen! Hoe lekker is dat? De controle van het dagelijkse leven loslaten door niet te weten hoe de dag precies verloopt. En ondertussen zie je de meest bijzondere landschappen, ervaar je een nieuwe cultuur en zit je ’s avonds op je kampeerkrukje voor een kampvuur.
De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie zit hem voor mij in de ongedwongen gesprekken over het leven en het opdoen van nieuwe inzichten over geloven.
Favoriete reisherinnering: Ik zou kunnen zeggen: een helikoptervlucht boven de Grand Canyon. De Big Five spotten in Afrika. Of het rijden van de Great Ocean Road. Maar voor mij zit het toch in de meest eenvoudige dingen. Want als ik aan mijn favoriete reisherinnering denk dan was dat een dag in Australië waarbij ik op pad ging met een groep mensen die ik had ontmoet in een hostel. We huurden drie 4×4’s en kochten walkie talkies. We hebben die dag verschillende watervallen bezocht en daarin gezwommen. Aan het einde van de dag kochten we een wegwerp BBQ en bakten we de goedkoopste hamburgers die we konden vinden. We doken in een meertje en kwamen er later achter dat daar nog een ”freshwater crocodile” rondzwom (iets met geen bordjes lezen 😊). Het was mijn 1e ervaring waarbij ik in contact kwam met zo’n mix van nationaliteiten en dat ik ontdekte hoe leuk het is om op die manier meer over de wereld te weten te komen.
Beroep: projectmanager ICT
Hobby’s: Op nummer 1 staat reizen. Ik ben daarnaast nog steeds bezig met mijn ”corona-hobby”: pianospelen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, dat kunnen technische snufjes zijn maar ook een nieuw recept of een lesje kitesurfen. En ik hou van gezelligheid!
Wishlist: Peru, Chili, Lapland, Nepal, Indonesië
Instagram: @gerrindebregman