"Best hoor!"

Gersom

van der Elst

woonplaats Utrecht
bij avanta sinds 2016

Geboren in 1995. Afgestudeerd MSc Environmental Sciences aan Wageningen Universiteit. Als je dit leest ben ik hopelijk erg aan de slag met duurzaamheid.

Ik houd van sporten, natuur en cultuur. Dat komt samen in reizen. Ik vind het prachtig om telkens nieuwe dingen te zien en mooie avonturen te beleven met mensen met een andere achtergrond en een ander thuis, ergens op deze wereld. Daarnaast vind ik het erg gezellig om met een groep op reis te zijn zodat je je belevenissen kunt delen en tegelijkertijd elkaar leert kennen.

Tijdens een reis geniet ik het meest van een wandeling in de natuur of een ontmoeting met locals, maar ik vertel ook graag verhalen over de geschiedenis van een land.

Inmiddels heb ik reiservaring op alle continenten (uitgezonderd Antartica). Check mijn reiservaring op landenverzamelaars.nl

De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Het leuke van reizen met een christelijke organisatie is dat je overal ter wereld connecties maakt omdat je christen bent. Je ontdekt hoe mensen elders op de wereld christen zijn en je hebt de leukste ontmoetingen van je reis in de lokale kerk. Daarnaast kun bij het kampvuur de zin (en onzin) van het leven met elkaar bespreken.

Favoriete reisherinnering:
Na een prachtige wandeling door de Roemeense Karpaten overnachten bij een groepje schaapherders.
Beroep: duurzaamheid
Hobby’s: sport: voetbal, squash. Natuur: vogels spotten. Lezen.
Aantal bezochte landen: 57 landen en een aantal gebieden
Wishlist: Zijderoute, Midden-Amerika, West-Afrika