Jan

Noorland

woonplaats Katwijk aan Zee
bij avanta sinds 2024
’s Morgens wakker worden op de meest bijzondere plekken om vervolgens weer een dag vol avontuur tegemoet te gaan. En dat samen met een gezellige groep mensen is de absolute Avanta beleving! Reizen is voor mij het ontdekken van nieuwe gebieden en culturen. En dat gebeurt meestal niet op de meest toeristische plekken. Integendeel; juist door terug naar de basis te gaan en met eigen tent de natuur in te trekken kom je op de meest mooie plaatsen. Of je maakt bijzondere herinneringen door het contact aan te gaan met de plaatselijke bevolking om zo de lokale gewoontes te leren kennen. Zo reizen is wat ik het allerleukste vind en wat mijn leven op vele manieren heeft verrijkt. En ik geloof dat ik op deze manier nog heel veel te ontdekken heb. Daarin neem ik je graag mee! Voor mij dus geen standaard vakantie, maar wel een met beleving. Ik houd van een goede voorbereiding, maar geen dichtgetimmerd programma. Zo kunnen we ons laten leiden door wat we onderweg tegenkomen. Als reisleider probeer ik er een gevarieerde reis van te maken met plaats voor inspannende activiteiten, ontspanning, natuur en cultuur. En uiteraard sluiten we de dag af rondom een gezellig kampvuur!

De openheid die er al snel tijdens een reis kan ontstaan vind ik prachtig. Ik geniet ervan als er in de groep goede en oprechte gesprekken met elkaar zijn. Daarnaast hebben het samen delen in de vreugde over Gods schepping of de ontmoetingen met lokale gelovigen ook absolute meerwaarde.

Favoriete reisherinnering: het beste van Nederland en Afrika gecombineerd: op fietssafari in Kenia
Beroep: arts
Hobby’s: Uiteraard reizen (van de voorbereiding geniet ik al)! Daarnaast ben ik graag te vinden op de racefiets of lees ik ’s avonds graag een boek.
Aantal bezochte landen: 27
Wishlist: nog heel veel… Maar Nepal, Oceanië en de VS staan er zeker op!
Favoriete bestemming: Israël