"Vrijheid, nieuwe culturen en prachtige natuur is het échte reizen."

Leandra

Kats-Hokke

woonplaats Waddinxveen
bij avanta sinds 2014

Van jongs af aan ben ik al aan het reizen. Wat een heerlijke bezigheid is dat toch; volop genieten van Gods wonderlijke schepping! Ik ga dan ook graag meerdere malen per jaar op reis met mijn backpack. Reizen met Avanta is heerlijk puur en ongedwongen. Je ziet wel hoe de dag verloopt en waar je ’s avonds je matje mag uitrollen, toch altijd nog even om de bocht kijken of het daar net niet nog mooier is en altijd op zoek naar hout om ’s avonds te genieten bij de warmte van het kampvuur.

De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Op reis vallen kerkmuren even weg en ontmoeten we elkaar als christenen. Dat het christen-zijn ook op vakantie niet ophoud is merkbaar aan de sfeer waarbij we elkaar niet de maat nemen, maar elkaar wel ontmoeten rond de basis van het geloof. Daarnaast het bezoek van, waar mogelijk, plaatselijke gemeente, om daar te laten zien dat geloof grensoverschrijdend is en om medegelovigen te bemoedigen met onze aanwezigheid en andersom. Kortom samen geloven, samen beleven.

Beroep: notarisklerk
Hobby’s: ik houd van zingen (bij het koor Vox Jubilans), ben dol op sporten, lezen en gitaar spelen. Ik vind het heerlijk om te skiën en om activiteiten met vrienden te ondernemen, ik lach graag en uiteraard houd ik enorm veel van reizen!
Aantal bezochte landen: 38
Instagram: @lkatshokke