"Leave the road, take the trails." - Pythagoras

Marjolein

Hulst

woonplaats Staphorst
bij avanta sinds 2019
Tijdens mijn eerste reis met Avanta naar Noorwegen was ik meteen verkocht! Hiken over leuke bergpaden. Slapen op mooie plekken en zwemmen in koude meertjes… Doordeweeks werk ik als software ontwikkelaar. In dat werk vind ik het de uitdaging om, samen met de klant, iets te ontwikkelen dat de klant helpt. Buiten het werk om ben ik graag buiten. Als het even kan loop ik niet langs het water, maar er doorheen. 😉 Ik heb gekozen voor Avanta, omdat ik het fijn vind om buiten te zijn. En ondertussen ben ik erachter gekomen dat het reizen met een groep het nog veel leuker maakt. Op reis leer je elkaar snel kennen en is het mooi om van elkaar te leren! Reizen met Avanta betekent voor mij slapen onder de sterren. Wakker worden met de mooiste uitzichten. Rondtrekken door adembenemende gebieden en gezellige avonden bij het kampvuur. Dit allemaal ook nog eens samen met een leuk groep!
De meerwaarde van het reizen met een christelijke organisatie komt in heel veel verschillende dingen naar voren. Tijdens het reizen komen we bijvoorbeeld vaak in adembenemende stukken natuur, als christenen mogen we ons dan verwonderen over de schoonheid van de schepping en de Schepper. In de groep zijn er vaak mooie gesprekken over het leven en geloof in het dagelijks leven. Bij lokale kerkdiensten op zondag is het mooi om te zien dat je door het geloof aan elkaar verbonden bent.
Favoriete reisherinnering: Er zijn veel mooie herinneringen. 😉 De prachtige zonsondergang toen het vliegtuig landde. Van de berg glijden. Wakker worden en een mooie weerspiegeling zien op een meertje. Met de sneeuwschoenen door winter wonderland lopen en bovenaan de berg ook nog eens getrakteerd worden op een schitterend uitzicht.
Beroep: software ontwikkelaar
Hobby’s: Fotograferen, lezen, wandelen en buiten sporten (suppen, schaatsen, survival runs).
Aantal bezochte landen: 26, still counting… 🙂
Wishlist: Ierland, Oman, Bosnië, Australië en Vietnam.
Mijn Instagram: @marjolein.97