"You’ll probably find out that the lower your budget and the less comfort, the more integration you’ll have with the locals and the richer your experience will be!"

Rick

de Landmeter

woonplaats Middelburg
bij avanta sinds 1999

Voorwaarde om te kunnen trouwen met een Avanta-dochter was het delen van de passie voor reizen. Dus dat ben ik toen maar gaan doen. En dat blijf ik nog wel even doen, want dit is een verslaving waar ik niet vanaf kan komen. Met mijn gezin, met een groep of een combinatie van beide, maar altijd op de Avantamanier. Een uniek concept binnen de reiswereld.

Als reisleider heb ik geen vastomlijnd programma en weet ik niet op voorhand waar we gaan eten of slapen. Dat komt doordat we ons laten leiden door het ritme van het land, de ontmoetingen onderweg en de tips die we onderweg krijgen van locals. Volgens ons de enige manier om een bestemming echt te leren kennen. Ergens las ik de kreet: you’ll probably find out that the lower your budget and the less comfort, the more integration you’ll have with the locals and the richer your experience will be! En ik denk dat dit volledig van toepassing is op onze manier van reizen.

Meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Als christenen kun je gezamenlijk iets betekenen voor je omgeving. Dat geldt zeker tijdens het reizen. Bijvoorbeeld door het lezen van een preek in een park in Esfahan (Iran).

Favoriete reisherinnering:
http://avantareizen.blogspot.com/2011/08/over-de-niger-naar-timboektoe.html

Beroep: militair

Hobby’s: reizen, outdoor sports, lezen, mijn werk

Aantal bezochte landen: 74