'Every journey is a story in itself... Keep them as your most beautiful memory.'

Ronnie

Slabbekoorn

woonplaats Alblasserdam
bij avanta sinds 1999

Droom groot, begin klein. Zo voelde ik mij toen ik voor de eerste keer op reis ging met Avanta. In 1999, met een busje en aanhanger, zwervend en kamperend door zuid-en oost-Europa. En dat doe ik nog stééds, zwerven en avonturieren, met hart en ziel! Nieuwsgierig naar de wereld om me heen. Voor velen is een wereldreis een droom, slechts weinigen die er aan beginnen. Iedere reis, hoe klein ook, is onderdeel van die droom. En na meer dan 100 landen ben ik nog láng niet uitgedroomd! Reizen is fascinerend, verbazingwekkend, avontuurlijk en geweldig leuk. De meest prachtige landschappen trekken aan het oog voorbij. De mooiste culturen mag ik beleven, voelen en zien. Reizen is onbeschrijflijk mooi, niet in woorden uit te drukken. Het leven is door het reizen een avontuur waardoor we leren en groeien.

De meerwaarde van het reizen met een christelijke organisatie:
Als christen is het fijn, om samen met christelijke reisgenoten, in andere landen naar de kerk te gaan, goede gesprekken te hebben en te genieten van Gods schepping.

Favoriete reisherinnering:

Ieder land heeft zijn charme, iedere groep zijn herinneringen, iedere reis zijn mooie momenten (en dat zijn er véél), een dronken politieagent in Rusland, een exotische kampeerplek, een adembenemend uitzicht op de hoogste bergen in de Kaukasus, een busrit door de jungle-bergen van oost-Laos, een frisse duik ergens rond de poolcirkel, een schorpioen in je slaapzak in Mexico, een beroving in Ethiopië, een goed gesprek tijdens een boottocht, een black-story in Alaska, verdwalen op Cyprus, een bruiloft in Turkije, slapen in een museum in Oman, slapen op dozen vol knoflook in de trein naar Bamako… Reizen is wonderlijk mooi.

Beroep: zelfstandig ondernemer, mechanisch/hydraulisch monteur. Opleider van rondvaart-schippers.
Hobby’s: reizen, soms lezen, vanwege reizen blijft er weinig tijd voor andere hobby’s
Aantal bezochte landen: 100+
Wishlist: Antarctica, centraal Azië, midden-en zuid-Amerika, Oceanië.