"De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde." Augustinus

Sharon

Troost

woonplaats Hendrik Ido Ambacht
bij avanta sinds 2016
De wereld met al haar mensen, prachtige natuur en zoveel meer fascineert me telkens weer! Het mooie aan reizen vind ik dat je nieuwe culturen leert kennen. Het leuke hierin blijft het contact met de locals van een gebied. Zij laten jou de geheimen zien en/of proeven van hun cultuur en leven. Daarnaast kan ik ook erg genieten van de schoonheid van de natuur. Het laat iets zien van de mooie schepping. Het wildkamperen hierin laat je dicht bij en in de natuur leven. Het is ontspannen en tegelijk een leuke uitdaging om voor iedere avond een mooie kampeerplek te vinden.
De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Het is goed, fijn en leerzaam om met elkaar te spreken over de wezenlijke dingen van het leven. Het reizen met Avanta is een mooie kans hiervoor. Het geeft een extra dimensie aan het reizen. Zeker de ontmoeting met lokale christenen vind ik bijzonder. Het samen dienen van dezelfde God door middel van zingen, bidden en nadenken over de Woorden van God verbindt.
Favoriete reisherinnering: dat zijn er veel. Als ik er een moet kiezen is het wel het nachtje doorhalen om naar de Taj Mahal in India te gaan. Een wereldwonder dat je toch echt gezien moet hebben als je in India bent. Dat betekende voor ons met de nachttrein van Delhi naar Agra. Dat is al een ware belevenis op zich. En dan de bezichtiging van de Taj Mahal met zonsopgang. Prachtig! Om vervolgens zo intens moe te zijn met z’n allen, dat de eerste na haar toiletbezoek haar hoofd neerlegde op een kleine verhoging. Zij viel direct in slaap en de rest volgde ook. Toch mooi om op deze speciale plaats een powernap gedaan te hebben 🙂
Beroep: docent aardrijkskunde
Hobby’s: ik hou van gezelligheid, kletsen, reizen en ‘bezig zijn’
Aantal bezochte landen: 32
Wishlist: Cuba, Peru, Chili, Tanzania, Kenia, Madagaskar, Indonesië