Nieuws, plannen, veranderingen, vragen... We brengen je met deze nieuwsbrief weer helemaal op de hoogte!

Beste reisleider,

Allereerst willen we nogmaals onze dank uitspreken naar alle reisleiders die de afgelopen maanden Avantareizen hebben geleid. Ook de zomer van 2021 is niet zonder stress en extra grijze haren verlopen 😉 en we bleven min of meer binnen de grenzen van de EU. Toch mogen we weer terugkijken op een mooi seizoen, mede dankzij jullie flexibiliteit en betrokkenheid. Dat stemt absoluut tot dankbaarheid.
Een aantal weken geleden waren we voor het eerst in lange tijd weer buiten Europa (Mexico, oktober 2021, zie foto’s hieronder). Nooit kunnen denken dat dat nog eens bijzonder zou zijn! En André heeft net een reis naar de VS achter de rug, Cor is naar Canada geweest. In december hoopt Renso naar Egypte, Coen naar Saudi-Arabië, Jaco naar Oman en Anne naar Mexico te gaan. Al blijft het spannend of al onze plannen weer uitgevoerd kunnen worden, zeker gezien de recente ontwikkelingen.

Het afwikkelen van het hoogseizoen heeft meer voeten in de aarde dan de backpack weer naar zolder brengen. Misschien heb je nog tenten of een dakzak liggen? Zo ja, geef ons even een seintje, dan komen we ze een keer ophalen. Heb je tijdens de reis gecollecteerd maar de opbrengst nog niet overgemaakt? Dat kan naar het speciale bankrekeningnummer voor collectes: NL32 RABO 0369 5529 89 t.n.v. C.P.D. de Voogd inz. collecte. Graag o.v.v. de reiscode. We hopen binnenkort een mooi bedrag over te kunnen maken!
Veel reisleiders hebben al hun reisverslag voor de database al ingeleverd. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, bij deze een vriendelijke aanmoediging om dat alsnog te doen. Ook foto’s van de reizen zijn trouwens altijd meer dan welkom. Bij voorbaat dank!

Intussen zijn we natuurlijk ook al aan het nadenken over zomer 2022. Ondanks dat er veel onzekerheden zijn, proberen we toch eind dit jaar een reisaanbod online te zetten. De komende periode zullen we hierover contact met je opnemen, als dat nog niet is gebeurd. En zie je op onze website een interessante reis zonder reisleider erbij? Laat het ons weten!

En nu we het over bellen hebben: wil je daarvoor ons vaste nummer 0118-638427 kiezen? Je wordt dan doorgeschakeld naar degene die op dat moment de Avantatelefoon bij zich heeft. Om werk en privé wat meer te scheiden, is er ook een nieuw 06-nummer: 06-28556030. Met deze nummers kun je 24 u per dag iemand van Avanta bereiken.

Inmiddels is het de hoogste tijd om elkaar weer eens te zien en te spreken, want vorig jaar is er geen reisleidersdag geweest. We hebben hiervoor een datum geprikt: 20 en 21 mei 2022 D.V. Zet deze datum alvast in je agenda, meer info over tijd en locatie volgt.
De reisleiderstraining staat gepland op 8 en 9 april 2022 D.V. Deze training is bedoeld voor nieuwe reisleiders, maar ook meer ervaren reisleiders zijn van harte welkom om aan te sluiten. Neem even contact met ons op als je daar belangstelling voor hebt, het is altijd leerzaam en gezellig en de nieuwe reisleiders kunnen veel leren van de ervaringen van anderen.

We horen het graag als je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen en/of opmerkingen hebt. Voor nu een hartelijke groet en tot ziens,

Het Avantateam