Reisleider

Peter Goedbloed

Kenmerken
Ontdek het dierenleven in ons eigen land onder leiding van een Biesboschkenner

Nog (2) plaatsen. De Biesbosch is een uitgestrekt, waterrijk natuurgebied in het zuidwesten van Nederland. Hier valt vanalles te zien en te beleven! De reisleider is goed bekend in dit gebied en gaat ervoor zorgen dat je ogen opengaan voor het moois van de Hollandse natuur.

Middenin die natuur slaan we ons kamp op. ’s Morgens vroeg gaan we met onze kano’s het water op. Peddelend door smalle sloten zien we hoe nachtdieren (bevers, als we geluk hebben!) zich terugtrekken en hoe andere dieren beginnen aan een nieuwe dag. In het riet, op het water en aan de waterkant voelen tientallen vogelsoorten zich prima thuis, en ook hier kan je reisleider veel over vertellen.

Langs kreken, door polders en over smalle dijken: in de Biesbosch kun je uitstekend wandelen. De paden zijn deels onverhard en lopen soms onder water, dus neem stevige wandelschoenen mee. Tijdens een van de avonden krijg je een workshop ‘koken op vuur’. Op verschillende kampvuren maken we samen een heerlijke maaltijd klaar.
Tijdens dit reisje brengen we ook nog een bezoekje aan de gezellige stad Dordrecht, waar we een stadswandeling zullen maken.

Kanohuur, maaltijden en overnachtingen zijn inbegrepen. Bij deze reis gaan we uit van eigen vervoer.

€199,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
21-BBS-246
Vertrek
16-09-2021
Reisduur
3 dagen
Reisleider
Peter Goedbloed

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!