Reisleider

Ies Goedbloed

Kenmerken
Werd jouw voorjaarsreis geannuleerd? Zit je al heel lang thuis? Snak je naar avantuur? Maakt het niet uit waarheen, als je maar weg kunt? Dan is dit reisje voor jou!

Hier en daar gaan grenzen op een kier en wij staan te popelen om op reis te gaan. De situatie verandert met de dag, de voorwaarden verschillen per land en niemand weet precies hoe of wat. Het voelt alsof reizen opnieuw uitgevonden moet worden. Wij gaan doen waar Avanta al tientallen jaren goed in is: op avontuur! Ga je mee? We gaan op pad en kijken waar we kunnen komen.

De bestemming is dus onbekend en wordt bepaald door de omstandigheden op de datum van vertrek. Het wordt een kampeerreisje in Avantastijl, dus hoe dan ook leuk en met een extra avontuurlijk tintje. De reis staat onder leiding van een zeer ervaren Avantareisleider.

Vanwege de onzekere en nieuwe omstandigheden gelden voor deze reis extra voorwaarden. Het insturen van het aanmeldingsformulier houdt in dat je met onderstaande voorwaarden akkoord gaat:
– een reisverzekering is verplicht. Vul je polisnummer en verzekeraar in bij de opmerkingen op het aanmeldingsformulier
– Avanta kan de reis tot kort voor vertrek annuleren en stort in dat geval het volledige bedrag terug
– deelnemers gaan op eigen risico op reis
– deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het zich houden aan de geldende richtlijnen
– deelnemers met klachten dienen zich eerst te laten testen op Covid-19 en de negatieve testuitslag mee te nemen
– deelnemers zorgen zelf voor mondkapjes

Tijdens de reis nemen we maatregelen om de kans op eventuele besmetting zo klein mogelijk te maken. Zo krijgt iedere deelnemer een eigen tent en is er desinfectiemiddel aanwezig.

Het aantal plaatsen is beperkt!

€349,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
20-MYS-101
Vertrek
16-06-2020
Reisduur
5 dagen
Reisleider
Ies Goedbloed
Volgeboekt