Kenmerken
Een afwisselend reisje met klassieke Italiaanse cultuur en onvervalst Avantuur!

Een rondreis door Italië. Met het vliegtuig ben je er zó. We gaan er samen een leuke, actieve kampeerreis van maken! Als we geland zijn, reizen we in zuidelijke richting, door de provincie Toscane. Toscane is een geweldige regio om in oktober te zijn. In deze tijd is het veel rustiger, de temperaturen zijn aangenaam en het toch al prachtige landschap is dan ook nog eens op z’n mooist! De bevolking is in de herfst erg bedrijvig met de olijvenpluk en overal zie je kleine trekkertjes rondjakkeren. Daarnaast is Toscane natuurlijk ook de regio van de romantische stadjes en dorpjes. Maar de schoonheid van Toscane spreekt eigenlijk wel voor zich; die hoeven wij verder niet aan te prijzen.

Dan de Abruzzen. Dit gebied wordt ook wel het ruige hart van Italië genoemd en is zeer het bezoeken waard. Bergen, meren, rivieren, bossen en wilde dieren. Een vrij ongerept gebied in Italië, vooral in vergelijking met bijvoorbeeld Toscane. Hier kunnen we mooie bergwandelingen maken en geweldige plekken vinden om ons kamp op te slaan.

Basilicata is een regio die niet afhankelijk is van het toerisme, en daardoor nog heel rustiek en ongerept. De witte stadjes, gelegen op heuveltoppen en de eeuwenoude grotwoningen zijn fotogeniek, maar waren nog niet zo heel lang geleden het toneel van diepe armoede. De hoofdstad Matera staat bekend als de oudste permanent bewoonde stad ter wereld en heeft een sprookjesachtig oud centrum. Naast schitterende kusten vind je in Basilicata ook ruig en onherbergzaam binnenland, waar je echt op avontuur kunt.

De reissom is incl. huurauto’s. De bijkomende kosten zijn bedoeld voor brandstof, tol, afkoop ER, maaltijden en evt. overnachtingskosten. We vliegen retour op Noord-Italië.

Mocht de reis vanwege corona niet doorgaan, dan bedragen de annuleringskosten max. € 50,- en krijg je de rest van je betaalde reissom gegarandeerd teruggestort. Lees hier meer: https://www.avantareizen.nl/reizen-in-tijden-van-corona/.

€649,- Bijkomende kosten €200,-
Reiscode
20-ABT-296
Vertrek
17-10-2020
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Italië

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!