Reisleider

Ies Goedbloed

Kenmerken
Naar de Balkan in de lente - een heel goed idee!

Een reis met alleen maar culturele en natuurlijke hoogtepunten. De afstand die we gaan afleggen is niet eens zo groot, maar de wandelingen die we maken lijken ver van elkaar verwijderd, zo groot zijn de verschillen op dit kleine stukje zuidoost Europa.

We kamperen aan de oevers van riviertjes en bij oude kloosters, maar ook tussen heuvels en op beboste berghellingen. We bezoeken forten, kerken en moskeeën. We zwemmen in azuurblauwe meren en snelstromende rivieren. We dwalen door dorpen en stadjes en dat alles in acht dagen tijd. Bovendien krijg je net zoveel informatie over het uiteenvallen van Joegoslavië als je maar wenst. Het reisje staat dan ook o.l.v. iemand die er al kwam toen Servië en Macedonië nog gewoon provincies van Joegoslavië waren.

’s Avonds zoeken we een mooi plekje voor ons Avantakamp. Hebben we dat gevonden, bij voorkeur aan het water, dan slaan we onze tentjes op, maken een kampvuur en koken ons avondeten in de kampkeuken. Zo reist Avanta al ruim 36 jaar en dat is nog steeds de ideale manier om uit te rusten, te ontspannen en meer van de wereld te zien!

Vertrek: vrijdagavond 24 april

€770,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
20-MAC-67
Vertrek
24-04-2020
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Macedonië Servië
Reisleider
Ies Goedbloed

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt