Reisleider

Piet Vos

Kenmerken
Van het laagstgelegen punt van Italië naar de toppen van de Dolomieten

Een zomerse reis die begint in de beroemde stad Venetië. Een echte toeristenmagneet, maar ja, hoe kan het ook anders? De stad is gebouwd op tientallen eilandjes die met bruggen en kanalen aan elkaar verbonden zijn. In de prachtige palazzo’s, kerken en pleinen zie je terug dat Venetië een rijke geschiedenis heeft die vele eeuwen beslaat. Het historische centrum is autovrij, dus we gaan met de Vaporetto, een soort waterbus, de stad in en verkennen die te voet.

Vervolgens zoeken we de rust op in het schitterende Noord-Italiaanse Dolomietengebergte. Ook heel beroemd, vanwege de kenmerkende steile bergwanden en de uitstekende wandelmogelijkheden.

De Vogezen, een bergketen dat in Zwitserland, Frankrijk en Duitsland ligt en afgeronde toppen heeft. Ook hier kunnen we mooie bergwandelingen maken en geweldige plekken vinden om ons kamp op te slaan.

We gaan varen in Venetië en klimmen en kamperen in de vrije natuur van twee Europese bergketens. Een actief maar toch ontspannen reisje, ideaal om de zomer af te sluiten!

We vliegen naar Midden-/Noord-Italië en reizen over land terug.

€499,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
19-DOL-243
Vertrek
24-08-2019
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Frankrijk Italië
Reisleider
Piet Vos

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt