Reisleider

André de Jongh

Kenmerken

Kazachstan – staat op de negende plaats van grootste landen ter wereld en rekent Nederland tot één van zijn beste handelspartners. Ondanks dat is het een onbekend land voor veel Nederlanders. Maar Avanta kent het van vele reizen en wat ons betreft raakt het tijd dat er meer mensen kennismaken met dit bijzondere land. Tot 1991 was het niet meer dan een gewone Sovjet-provincie, maar na de ineenstorting van het communistische machtsblok heeft Kazachstan een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.

Uiteraard is het onmogelijk om in deze negen dagen heel het onmetelijke Kazachstan te doorkruisen. We zullen ons voornamelijk bezighouden met de bergachtige streek ten oosten van Almaty, de stad waar we heen vliegen. Een supermooi gebied, met de Charyn Canyons, het natuurgebied Altyn Emel en de drie glasheldere Kolsai Lakes.

Echt een reis voor doorgewinterde reizigers die houden van unieke bestemmingen en tegen een stootje kunnen. (Zoals de deelnemers vorig jaar hebben ervaren, kan de winter in Kazachstan vroeg invallen!)

De bijkomende kosten zijn bedoeld voor vervoer, maaltijden en evt. overnachtingskosten.
Nederlanders hebben momenteel geen visum nodig voor een bezoek aan Kazachstan (van < 15 dagen).

€900,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
19-KZK-299
Vertrek
18-10-2019
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Kazachstan
Reisleider
André de Jongh

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt