Reisleider

Mattheo Goedbloed

Kenmerken
Avanta ♥ Marokko!

Marokko is een heerlijk land om doorheen te reizen vanwege de veelzijdigheid in het landschap, de vriendelijke bevolking en de exotische cultuur.

Voor ons Nederlanders is het goed beschouwd de dichtstbijzijnde exotische bestemming. Op slechts enkele uren vliegen ligt dit land van besneeuwde bergen, groene valleien, snelstromende rivieren, oeroude én supermoderne steden, middeleeuws aandoende dorpen, gortdroge woestijnen, Atlantische en Middellandse zeekusten en prachtige bossen. Maar ook schrale steppes waar herders met hun kuddes ronddwalen, eindeloze ongerepte gebieden waar je overal kunt kamperen en een verrassend vriendelijke, gastvrije bevolking.

We gaan van al de genoemde aspecten van dit veelzijdige land iets zien. Reizen door de Atlas, langs de Atlantische Oceaan en struinen door een stad als Marrakech. Als je ’s ochtends in deze stad wakker wordt is dat niet omdat je wekker gaat, maar omdat de imam oproept tot gebed. En wanneer je even later door de smalle straatjes van de souk loopt, worden je zintuigen overweldigd door alle kleurige koopwaar, heerlijke Marokkaanse hapjes, de geuren van zakken vol kruiden en de dynamiek in de leerlooierij. Marokkanen zijn een sociaal volk en het is makkelijk om een praatje met hen aan te knopen. Meer dan eens zijn groepen Avanturiers uitgenodigd voor een glaasje thee met dadels of zelfs een complete maaltijd. Dat zijn de beste herinneringen aan een reis!

We vliegen retour op Marokko.
De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof, evt. drop off fee en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, evt. overige vervoerskosten (tol) en evt. overnachtingskosten.

€1175,- €990,- * Bijkomende kosten €300,- * Bij boeking voor 01-07-2024
Reiscode
24-MRC-311
Vertrek
26-12-2024
Reisduur
10 dagen
Bestemming
Marokko
Reisleider
Mattheo Goedbloed
Ik meld me aan!