Reisleider

Ewout Booij

Kenmerken
Avanta ♥ Marokko!

Marokko is een heerlijk land om doorheen te reizen! De veelzijdigheid in het landschap, de vriendelijke bevolking en de exotische cultuur maken van elke reis een feestje.

Voor ons Nederlanders is het goed beschouwd de dichtstbijzijnde exotische bestemming. Op slechts enkele uren vliegen ligt dit land van besneeuwde bergen, groene valleien, snelstromende rivieren, oeroude én supermoderne steden, middeleeuws aandoende dorpen, gortdroge woestijnen, Atlantische en Middellandse zeekusten en prachtige bossen. Maar ook schrale steppes waar herders met hun kuddes ronddwalen, eindeloze ongerepte gebieden waar je overal kunt kamperen en een verrassend vriendelijke, gastvrije bevolking.

We gaan van al de genoemde aspecten van dit veelzijdige land iets zien. Reizen door de Atlas, langs de Atlantische Oceaan en struinen door een stad als Marrakech. Als je ’s ochtends in deze stad wakker wordt is dat niet omdat je wekker gaat, maar omdat de imam oproept tot gebed. En wanneer je even later door de smalle straatjes van de souk loopt, worden je zintuigen overweldigd door alle kleurige koopwaar, heerlijke Marokkaanse hapjes, de geuren van zakken vol kruiden en de dynamiek in de leerlooierij.

Kortom, wanneer je na afloop terugkijkt op deze reis, kun je je bijna niet voorstellen dat je al die indrukken in slechts anderhalve week hebt opgedaan.

We vliegen retour op Marokko.
De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, evt. overige vervoerskosten (tol) en evt. overnachtingskosten.

Let op: Marokko heeft de vaccinatieplicht opgeheven, maar er is voor vertrek wel een negatieve test vereist. 

€890,- Bijkomende kosten €200,-
Reiscode
23-MAA-37
Vertrek
16-03-2023
Reisduur
10 dagen
Bestemming
Marokko
Reisleider
Ewout Booij

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt