Kenmerken
Avanta ♥ Marokko!

Marokko is een heerlijk land om doorheen te reizen! De veelzijdigheid in het landschap, de vriendelijke bevolking en de exotische cultuur maken van elke reis een feestje.

Voor ons Nederlanders is het goed beschouwd de dichtstbijzijnde exotische bestemming. Op slechts enkele uren vliegen ligt dit land van besneeuwde bergen, groene valleien, snelstromende rivieren, oeroude én supermoderne steden, middeleeuws aandoende dorpen, gortdroge woestijnen, Atlantische en Middellandse zeekusten en prachtige bossen. Maar ook schrale steppes waar herders met hun kuddes ronddwalen, eindeloze ongerepte gebieden waar je overal kunt kamperen en een verrassend vriendelijke, gastvrije bevolking.

We gaan van al de genoemde aspecten van dit veelzijdige land iets zien en ervaren. Reizen door de Atlas, langs de Atlantische Oceaan en struinen door een stad als Marrakech. Als je ’s ochtends in deze stad wakker wordt is dat niet omdat je wekker gaat, maar omdat de imam oproept tot gebed. En wanneer je even later door de smalle straatjes van de souk loopt, worden je zintuigen overweldigd door alle kleurige koopwaar, heerlijke Marokkaanse hapjes, de geuren van zakken vol kruiden en de dynamiek in de leerlooierij. Rondtrekkend over het platteland en door de bergen kan het bijna niet anders, of we worden ergens uitgenodigd voor de thee. Terwijl de vrouw des huizes in de keuken bezig is, praten wij met de gastheer of spelen met de kinderen. Dat zijn de mooiste momenten van een reis!

We vliegen retour op Marokko.
De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, evt. overige vervoerskosten (tol) en evt. overnachtingskosten.

€1150,- €949,- * Bijkomende kosten €300,- * Bij boeking voor 01-05-2024
Reiscode
24-MAN-276
Vertrek
04-11-2024
Reisduur
12 dagen
Bestemming
Marokko
Reisleider
Geerline van den Bosch

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!