Reisleider

Hanna Kaars

Kenmerken
Zo'n reis die je alleen bij Avanta vindt.

Het belangrijkste kenmerk van deze reis is vrijheid. Want zodra je eenmaal geland en in het busje gestapt bent, staat niets vast en zijn er geen verplichtingen. Afgezien van je terugvlucht is er niets waar je op tijd voor moet zijn, we worden nergens verwacht en kunnen gaan en staan waar we willen. En waarschijnlijk heb je in het binnenland lang niet altijd bereik en iedereen weet dat een tijdje offline zijn bijzonder goed is voor een mens.

Dus boeken maar!

Of wil je ook weten waar de reis naartoe gaat? šŸ˜‰
We gaan naar de verste uithoek van Europa, daar waar Europa en Aziƫ naadloos in elkaar overgaan. Istanbul, de legendarische stad aan de Bosporus, is een smeltkroes van oosterse en westerse cultuur. We vliegen hier naartoe en maken vervolgens een rondreis door West-Turkije.

Turkije is een groot land dat enorm veel variatie te bieden heeft. Je kunt er gerust maandenlang rondreizen en iedere dag nieuwe dingen doen en zien. Het ligt aan de Middellandse- en aan de Zwarte Zee, heeft enorme bergketens, grote meren en rivieren, indrukwekkende steden en talloze verstilde dorpjes in het binnenland. Wij reizen naar het Taurusgebergte, een enorme bergketen met diepe kloven, wild stromende blauwe rivieren, watervallen, grottenĀ  en schitterende vergezichten maar ook hier geldt: ‘enjoy the journey as much as the destination’. Want we komen door afwisselende landschappen, slaan ons kamp op op prachtige plekjes en ontmoeten overal superaardige en gastvrije mensen. Je kunt er op rekenen dat we worden uitgenodigd bij mensen thuis, en onder de druivenranken zoete thee en zongerijpte vijgen geserveerd krijgen.

Vervolgens gaan we terug richting Istanbul, een bruisende stad die het bezoeken meer dan waard is. Kortom, een afwisselende zomerse reis vol avontuur naar een geschikte Avanta-wildkampeerregio.

Na afloop van de reis vliegen we weer terug vanuit Istanbul.
CheckĀ hierĀ in welke gevallen er sprake kan zijn van een brandstoftoeslag.

€1190,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
24-TUW-145
Vertrek
22-07-2024
Reisduur
13 dagen
Bestemming
Turkije
Reisleider
Hanna Kaars

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt