Kenmerken
Een zonnig en bergachtig begin van de zomer

Een reis naar zonnige, zuidelijke streken! We rijden naar Zuid-Frankrijk waar we het eerste weekend op de prachtig gelegen boerderij van Wim en Addy (die elkaar in een grijs verleden op een Avantareis ontmoetten) doorbrengen.

We steken de Pyreneeën over, het ruige gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje. Hier kunnen we o.a. gaan wandelen en raften in één van de kloven die het gebergte doorsnijden. In de glooiende, groene heuvels van Baskisch en Noord-Spanje is het ook echt genieten, tijdens een van de schitterende wandeltochten of op onze kampeerplek. We komen in afgelegen dorpjes in het binnenland met witgekalkte huisjes, robuuste kerkjes en oude mannetjes op het dorpsplein in de schaduw van de sinaasappelbomen. Een andere dag rijden we tussen olijfboomgaarden of door rotsachtig gebied.

We reizen dwars door het Noord-Spaanse gebergte naar Portugal. We komen nu in een deel van Portugal dat een en al natuur is, dus ideaal Avantaterrein. Wellicht bezoeken we ook nog een stad als Porto.

Het is op en top zomer tijdens de reis, dus we bivakkeren lekker in de buitenlucht en slapen geregeld aan een stuwmeertje onder de sterrenhemel (als je liever in een binnentent slaapt – ook prima!). We maken er natuurlijk weer een afwisselende reis van, maar plannen de reis zoals gewoonlijk niet van tevoren van a tot z.

Klik hier voor info over reizen in coronatijd.
Officiële reisadviezen zijn te vinden op www.nederlandwereldwijd.nl.

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€955,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
22-SPOR-112
Vertrek
09-07-2022
Reisduur
14 dagen
Bestemming
Frankrijk Portugal Spanje
Reisleider
Reinder van der Spek

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt