Reisleider

Rian Dommisse

Kenmerken
De ultieme vakantie: twee weken de Avanta way of life in zonnig Zuid-Europa.

LAST-MINUTE! ÉÉN VRIJGEKOMEN PLEK OP DEZE REIS! Montenegro was lange tijd een wat vergeten hoek van Europa. Best raar eigenlijk, want met de mediterrane kust, de bergen en de mooie oude stadjes beschikt het over alle ingrediënten voor een mooie reis (Avanta komt er natuurlijk al jaren, al toen het nog onderdeel van Joegoslavië was). Wij denken dat dit land je zal verrassen!

Voor buurland Albanië geldt hetzelfde. Ook een schitterend land, waar je als kampeerder de mooiste plekjes voor het oprapen hebt en makkelijk je eigen gang kunt gaan. Misschien dat we een keer pech hebben en weggestuurd worden door ijverige politieagenten, of een boer die denkt dat we een rommel gaan maken van zijn land. Geen probleem, dan heb je thuis weer wat te vertellen en we zoeken gewoon een ander plekje op. In het bergachtige achterland hoef je daar meestal niet lang naar te zoeken.

Van Griekenland weet iedereen dat je er heerlijk vakantie kunt vieren. Avanta doet dat op zijn eigen manier. Met onze busjes, tentjes en keukeninventaris bouwen we ons kamp op kleine strandjes of in oude olijfgaarden. Zonder de tenten op te zetten als het weer dat toelaat – en dat zal hier vast vaak het geval zijn. We hebben tenslotte vakantie! 😀

Noord-Macedonië is weer een minder bekend vakantieland. Bergen, bossen en meren bepalen het landschap, waardoor wij als kampeerders het hier perfect naar ons zin hebben. Nationale parken, het meer van Ohrid dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, het gastvrije karakter van de bevolking, archeologische opgravingen uit vele eeuwen en culturen – noem maar op.

Wil je een reis met zonnig weer, schitterende landschappen, andere culturen, lekker wildkamperen en dat allemaal toch nog binnen Europa, dan is dit echt een absolute aanrader! Soms vraagt iemand bij ons naar het dag-tot-dagprogramma van onze reizen. Natuurlijk gaat een reisleider met een grove planning op pad maar dat programma is er niet, omdat we per dag kijken wat er op ons pad komt. Wij vinden dat de beste manier om op reis te gaan en te ontspannen, want programma’s en planningen hebben we buiten vakantietijd al genoeg!

We vliegen heen en terug naar de Balkan en reizen met onze busjes rond.
Check hier in welke gevallen er sprake kan zijn van een brandstoftoeslag.

€1299,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
24-AMG-136
Vertrek
18-07-2024
Reisduur
15 dagen
Bestemming
Albanië Griekenland Macedonië Montenegro
Reisleider
Rian Dommisse

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!