Reisleider

Anouk Voshol

Kenmerken
Zon, zee en zwerven. Met onze busjes en kampeeruitrusting komen we op de meest chille plekjes.

In het zuiden van Italië is het een stuk rustiger dan rond Rome en Venetië, maar ook in deze regio is vanalles te doen. Je vindt er bijvoorbeeld de onder vulkaanas bedolven stad Pompeii, en de Vesuvius natuurlijk. Maar we hoeven niet perse de bekende hoogtepunten te bezoeken om hier een leuke tijd te hebben. We kunnen ook gewoon een mooie bergwandeling maken, een gelato kopen en die op een zonnig pleintje opeten, naar een strand gaan voor een duik in de Middellandse Zee etc. ’s Avonds zoeken we een plekje voor ons kamp, in een olijfgaard of aan de kust. Tentjes opzetten? Niet nodig, het is warm zat en tenslotte heb je vakantie!

We steken per veerboot de Adriatische Zee over om in Kroatië te komen. Hier komt Avanta graag en vaak. Het landschap is bergachtig en afwisselend, met bergmeren, kraakheldere rivieren en een lange kust. Hier vind je droomkampeerplekjes en -strandjes die erop lijken te wachten om door een groep Avanturiers ontdekt te worden. Kroatië heeft een groot aantal eilanden, waarvan we er minstens één willen bezoeken.

Via Kroatië komen we in Montenegro, net zo’n mooi land maar veel minder bekend. Het was jarenlang een wat vergeten hoek van Europa. Best raar eigenlijk, want met de mediterrane kust, de bergen en de mooie oude stadjes beschikt het over alle ingrediënten voor een mooie reis (Avanta komt er natuurlijk al jaren!). Wij denken dat dit land je zal verrassen!

Dit is een all in-reis waarbij ook de overtocht van Italië naar Kroatië bij de reissom is inbegrepen.
We vertrekken over land vanuit Nederland en vliegen terug naar huis, waarschijnlijk vanuit Dubrovnik.

Check hier in welke gevallen er sprake kan zijn van een brandstoftoeslag.

€1375,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
24-IKM-152
Vertrek
25-07-2024
Reisduur
17 dagen
Bestemming
Italië Kroatië Montenegro
Reisleider
Anouk Voshol

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt