Kenmerken

Wegens succes nog een extra reisavontuur op Walcheren. Simpelweg uniek omdat Avanta alle landen van de wereld heeft gezien maar nooit eerder reizen heeft georganiseerd in haar eigen ‘achtertuin’. En dat is toevallig het mooiste deel van Nederland: het Zeeuwse eiland Walcheren.

We gaan je leren hoe je de beste maaltijden op een open vuur kunt klaarmaken, gaan hiken in de mooiste wandelgebieden van het eiland, gaan op battlefieldtour langs de hoogtepunten van de ‘Slag om de Schelde’ en we verkennen uiteraard het Veerse Meer en de mooie stranden.

Na een intensieve mountainbiketocht verzamelen we ’s avonds weer rond het kampvuur, zoals je bij ons gewend bent. En o ja, natuurlijk gaan we wildkamperen* want dat zit nu eenmaal in ons bloed. Zet je tentje op in het hoge gras, doe de rits dicht en kruip in je slaapzak. En dan hoor je hoe de natuur tot leven komt; de kerkuil jaagt op knaagdiertjes rond je tent, de vos heeft het op fazanten en konijnen voorzien en vleermuizen fladderen rond om insecten te vangen. En als je ’s morgens vroeg heel zachtjes doet, kun je zien hoe de reeën komen drinken bij de poel.

Kortom, een korte maar prachtige belevenis voor wie niet kan wachten tot het zomer is, of voor wie gewoon weer even het Avanta-gevoel wil ervaren.

Maaltijden, overnachtingen, gebruik van materialen en tenten is bij de reissom inbegrepen. Het is wel de bedoeling dat je met eigen vervoer reist.

* niet echt, maar zo voelt het toch! Come and see 😉

€169,- Bijkomende kosten €,-
Reiscode
21-HvW-96
Vertrek
24-06-2021
Reisduur
3 dagen
Reisleider
Rick de Landmeter

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!