Reisleider

Leander Struijk

Kenmerken

Turkije is een groot land dat enorm veel variatie te bieden heeft. Je kunt er gerust zes weken rondreizen en iedere dag nieuwe dingen doen en zien. Het ligt aan de Middellandse- en aan de Zwarte Zee, heeft enorme bergketens, grote meren en rivieren, indrukwekkende steden en talloze verstilde dorpjes in het binnenland. Daarnaast heeft het grootse monumenten die herinneren aan de oude en ook Bijbelse geschiedenis (o.a. Efeze) en natuurmonumenten zoals de kalkterrassen en Cappadociƫ.

Deze dagen gaan we op intensieve, maar relaxte Avantamanier kennismaken met dit prachtige land. ‘Avantamanier’ betekent bijv. dat als het weer eens erg warm is en we komen langs een mooi meer, dat we dan wel even stoppen om een duik te nemen. Maar we gaan er vervolgens niet een dag liggen luieren. Of: als we in een dorp vragen waar we brood kunnen kopen, of water kunnen halen, en we worden spontaan op de thee gevraagd, dan slaan we dat niet af.

Zwemmen in glasheldere meren, kamperen in de bergen, wandelen over wegen waar Paulus ooit liep (zie Handelingen 20), romantische dorpjes en thee met vriendelijke mensen… dat zijn wel min of meer vaststaande ingrediĆ«nten van deze zomerreis.

De bijkomende kosten zijn bedoeld voor de maaltijden, vervoerskosten (huurauto’s), brandstof en evt. overnachtingskosten tijdens de reis.

We vliegen retour naar en van Turkije.

€1099,- €990,- * Bijkomende kosten €350,- * Bij boeking voor 01-06-2024
Reiscode
24-TUG-190
Vertrek
05-08-2024
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Turkije
Reisleider
Leander Struijk

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!