Kenmerken
Prachtig eiland, 700 km verwijderd van de Afrikaanse kust

Nog (1) plaats. Als de Hollandse winter valt, is het in november nog goed toeven op Madeira! Een ruig en prachtig eiland in de Atlantische Oceaan, dat het hele jaar door een mild klimaat kent.

Op de dag kop af drie jaar geleden organiseerden we voor het laatst een prachtige wandelreis naar Madeira. Hoog tijd dus om weer deze kant op te gaan! Avanta gaat graag dit najaar met jou het eiland verkennen. Het is er geweldig wandelen en prachtig rondtoeren over de smalle bergwegen.

Madeira wordt gekenmerkt door de levada’s. Deze irrigatiekanaaltjes vind je overal op het eiland en dit levert voor wandelaars een uniek netwerk aan paden op. Het eiland laat zich dan ook het best te voet verkennen. Je vindt er toppen tot 2000 meter; de spectaculaire wandelingen op dit eiland zullen je nog lang heugen!

Madeira biedt ruim voldoende voor een week ‘wandelplezier, maar mocht er nog tijd over zijn, dan gaan we naar het kleine broertje van Madeira, Porto Santo. Christoffel Columbus heeft hier enige tijd gewoon en hiervandaan vertrok hij op zijn ontdekkingsreis naar Amerika. Op Porto Santo kun je trouwens ook prachtige strandwandelingen maken.

Ga mee en ervaar een onvergetelijke week op deze parel in de Antlantische Oceaan!

De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, evt. overige vervoerskosten (tol) en evt. camping-/hostelovernachtingen.

O.l.v. Rieneke van Maanen

Twijfels over het boeken van een reis in deze tijd? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€990,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
21-MAD-284
Vertrek
09-11-2021
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Portugal

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!