Reisleider

Peter van der Zwan

Kenmerken
De zomer beleven in Avantastijl!

In het noorden van Italië valt voor de Avanturier van alles te beleven! Uitdagende bergwandelingen over smalle paadjes, langs blauwe bergmeren, richting ruige toppen. De uitzichten zijn fenomenaal! De bijna dagelijkse speurtocht naar de ideale plek voor ons kamp is ook een avontuur op zich, met onbekende afloop. Na een actieve dag slaap je overal goed, en smaakt het eten dat uit de kampkeuken komt altijd lekker.

Slovenië is een prachtig stukje Europa en ook hier kunnen we ons prima vermaken. Zowel boven als onder de grond, want hier vind je onder meer uitgebreide grottenstelsels. De natuur is prachtig, je kunt er geweldig raften en er zijn veel routes voor wandel- en fietstochten.

In de ongerepte en gevarieerde natuur van Kroatië vinden we de mooiste plekjes voor ons kamp. Als je nog nooit eerder in de vrije natuur hebt gekampeerd is het een bijzondere ervaring om, ver weg van de appartementencomplexen aan de kust, je tent neer te zetten op een veldje met om je heen de mooiste bergtoppen. De volgende dag breken we ons kamp weer op en zoeken we een nieuwe plek om de nacht door te brengen. Het kan zomaar zijn dat je ´s ochtends gewekt wordt door het geklingel en geblaat van een kudde schapen met bellen om hun nek.

Adembenemend is de natuur in het Nationaal Park Plitvice; een sprookjesachtig natuurgebied met 16 meren en 90 watervallen. En als we aan de kust zijn om bijvoorbeeld kort de historische en mooiste stad van de Adriatische kust, Dubrovnik, te bezoeken, zouden we ook nog kunnen gaan kajakken op de helderblauwe zee of oversteken naar een van de vele eilanden.

Dit is een all-in reis. Klik hier om te lezen wat dat inhoudt. We vliegen retour.

Check hier in welke gevallen er sprake kan zijn van een brandstoftoeslag.

€1090,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
24-SLK-151
Vertrek
25-07-2024
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Italië Kroatië Slovenië
Reisleider
Peter van der Zwan

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt