Reisleider

Gerjan Smit

Kenmerken
Het gras is groener in Ierland

NOG ÉÉN PLAATS. Dramatische kusten, weelderig groene heuvels en mooie, oude steden vormen het decor van deze reis. Ierland heeft een lange en veelbewogen geschiedenis achter de rug, waar de Ieren graag over vertellen. Tijdens een bezoek aan een fort, kasteel of museum langs onze route krijgen we ongetwijfeld iets mee van de Ierse sagen en legendes. Ook in de steden en dorpen die we bezoeken kun je niet om het Ierse verleden heen.

Maar deze reis staat vooral in het teken van de natuur en het landschap, waar we ons kamp opslaan en mooie wandelingen maken. Het Wicklow Mountains NP bijvoorbeeld heeft beroemde wandelroutes door een landschap vol afwisseling. De bossen, meren, snelstromende riviertjes, watervallen en ronde bergtoppen zijn zo mooi en onbedorven dat ze vaak gebruikt worden als decor voor filmopnames. Aan de kust vinden we onder meer de beroemde Cliffs of Moher, met adembenemende uitzichten en lawaaiierige zeevogelkolonies. En als we (een deel van) de ruige Coastal Causeway route rijden, komen we ook langs het bijzondere natuurfenomeen Giant’s Causeway.

Deze roadtrip is een combinatie van natuur, cultuur en interessante geschiedenis door een fantastisch mooi deel van Europa.

We vliegen retour. Autohuur is (excl. afkoop ER) bij de reissom inbegrepen. De bijkomende kosten zijn bedoeld voor overige vervoerskosten zoals brandstof, maaltijden en evt. overnachtingskosten.

€1025,- €949,- * Bijkomende kosten €275,- * Bij boeking voor 01-07-2024
Reiscode
24-IER-227
Vertrek
06-09-2024
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Ierland Verenigd Koninkrijk
Reisleider
Gerjan Smit

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!