Reisleider

Coen Wisse

Kenmerken
De grens van Saudi-Arabië: dicht, open, dicht en... weer open! Ga ook mee op dit bijzondere avantuur!

Deze reis is volgeboekt. In 2004 waren we in Saudi-Arabië op uitnodiging van een Saudische consul. Begin 2020 konden we opnieuw naar dit bijzondere land omdat het nu de grenzen ook heeft geopend voor andere reizigers dan zakenlui en bedevaartgangers. Niet veel later gingen de grenzen weer dicht vanwege de pandemie. Kortom, Saudi Arabië is nog steeds niet ontdekt door toeristen; een goede reden voor Avanta om dit land zo snel mogelijk weer te bezoeken.

We hebben zoals gewoonlijk ook voor deze reis geen vastomlijnd programma. De bestemming op zichzelf is eigenlijk al een hoogtepunt, maar reisleider Coen Wisse brengt jullie naar de nog steeds onbekende hoogtepunten. Om er een paar te noemen:  we brengen in elk geval een bezoek aan het oude centrum van DJeddah, van oudsher de toegangspoort naar Mekka. We overnachten in de Al Waba Crater, dwalen rond in het volledig verlaten Kaybar (verlaten Joodse nederzetting bij een schitterende oase) en natuurlijk kan een bezoek aan Madain Saleh ook niet ontbreken.

Houd in elk geval rekening met een intensieve reis; Saudi-Arabië is een groot land en we willen er zoveel mogelijk van zien! In de winter is Saudi-Arabië qua zon en temperaturen overdag een aangename bestemming. In de woestijn kan het ’s nachts wel fris zijn.

Wees er snel bij want je bent niet de enige dit Saudi-Arabië  ‘van binnen’ wil zien.

De bijkomende kosten zijn vnl. bedoeld voor vervoer/autohuur, maaltijden en overnachtingen.
Voor Saudi-Arabië is een visum nodig, dat we voor vertrek zullen aanvragen.

Let op: Saudi-Arabië laat alleen volledig gevaccineerde reizigers toe!

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€1299,- Bijkomende kosten €450,-
Reiscode
21-SA-318
Vertrek
28-12-2021
Reisduur
11 dagen
Bestemming
Saudi-Arabië
Reisleider
Coen Wisse

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt